Grijs haar: doen of niet?

Grijs haar: doen of niet? | The Style Contributor

Ik ben nog steeds dol op grijs haar, oftewel grey hair of granny hair. Ik krijg het maar niet uit mijn hoofd. Kappertje doen? Grijs, denk ik dan. Hoe is het weer? Nogal grijzig (ok, vandaag dan niet). Enfin, ik wil grijs haar. En ik ga het waarschijnlijk nog doen ook. Ik moet wel. Deze meiden gingen mij voor. Respect. Heb je tips voor me? Of zeg je, ‘neee, doe het nou niet!’?

Maar ik twijfel. Ik heb een best wel gelige huidskleur (ik ben Javaans/Chinees). Geel en grijs? Op zich een goede combi, maar mwah. Twijfel slaat toe. Nog een belangrijk punt: de damage die je haar staat te wachten. Denk aan gespleten en dooie punten. In mijn geval een soort vogelnest op mijn hoofd. Ik heb niet voor niets mijn haren vorig jaar helemaal kortgeknipt om al het permanent en een paar ontkleuringen eruit te krijgen. Als resultaat: gezond haar.

Wat ga ik doen? Ik wil gewoon wat anders. Maar met mij weet je het nooit. Ik ben zo iemand die op de kapperstoel zit en zegt ‘ik wil grijs haar’. Alleen moet de kappersafspraak nog worden gemaakt.

7 x grijs haar

Op zoek naar meer inspiratie voor grijs haar of een nieuw haarkapsel? Kijk op mijn Pinterest pagina.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *