‘Mijn zoontje wordt blij van deze tas’

marta-new-01

Werken bij een internationaal cosmeticabedrijf betekent: er elke dag tiptop uitzien. Zowel op beauty- als modegebied valt er genoeg inspiratie te halen tijdens een werkdag. In ‘Mode op kantoor’ lees je korte verhaaltjes over fashionable ladies die op kantoor rondlopen.

Marta is een ware fashionable mom. Haar outfits zijn net altijd iets anders en hebben altijd flair. Hier draagt ze een simpele coltrui met een franjes vest en een donkere flared jeans. Het vestje is een leuke toevoeging en zorgt voor een speelse twist. ‘Het vest heb ik gekregen van mijn moeder. Ze bewaart leuke items voor mij.’

marta-new-02

‘Deze tas heb ik van mijn man en zoontje voor mijn verjaardag gekregen. Het is net even anders en mijn zoontje wordt zo blij van deze tas!’

marta-new-04

SHOP HER STYLE

 XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *