‘Na ongeveer 3 dagen staat mijn blogpost online’

Na ongeveer 3 dagen staat mijn blogpost online | The Style Contributor

Ik vind bloggen leuk. Echt waar. Maar ik vind het ook heerlijk om gewoon niks te doen na een lange werkdag (gewoon 8 uurtjes…). Ik plof neer op de bank, staar een beetje voor me uit en kijk naar programma’s op tv die mijn IQ iets naar beneden halen (lees: Geordie Shore).

En dan denken dat ik best wel dorst heb. Maar te lui om die drie stappen te zetten naar de koelkast. Zo ziet een doordeweeks avondje er wel eens uit bij mij. Om het nog erger te maken, flitst de gedachte ‘Oef, ik heb ook nog een blog!’ voorbij. Dag 1.

De volgende dag gebeurt precies hetzelfde. Maar na het bankhangen, rond een uur of 9, pak ik de laptop. Ik kan me moeilijk concentreren, want de tv staat standaard aan. Maar toch typ ik de eerste ideeën voor mijn nieuwe blogpost uit. Ook de titel bedenk ik meteen. Maar dit pas ik zo’n vijf keer aan. Iemand hier ook last van? Inmiddels zijn we twee uurtjes verder. ‘Shit, het is 11 uur, tijd om te douchen en slapen.’ Dag 2.

Het komt vaak voor dat mijn blogpost een paar dagen als concept blijft hangen. Want dan heb ik weer eens afgesproken om een hapje te gaan eten. Enfin. Zodra ik weer tijd heb, na het bankhangen dus, pak ik weer de laptop. ‘Dit is belachelijk, nu moet de post toch écht live.’ De tv gaat uit. Ik ga als een speer. Binnen een half uur staat de nieuwe post live. Dag 3, 4 of 5.

Uiteraard zijn er ook nog uitzonderingen: deze post stond binnen 2 dagen online.

Liefs,
Stacey

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *