Netflix en ik

Netflix? 'Niks voor mij.' | www.thestylecontributor.com

De werklunch kan er niet meer zonder. Als het stilvalt aan tafel (niet dat er hele ongemakkelijke stiltes zijn…), is dit een topper. Netflix. ‘Welke series kunnen jullie aanraden?’ of ‘Hebben jullie de laatste aflevering van serie X al gezien!’ wordt er dagelijks geroepen. Onder mijn collega’s bevinden zich een paar Netflix-addicts.

Ik? Ook al wil ik graag een serie-addict zijn, het lukt me maar niet. Ik Netflix niet graag (ik heb er maar een werkwoord van gemaakt). Waarom? Ik heb dit een paar keer geprobeerd. Ik wilde weten waar de heisa over ging. Kopje thee, check. Popcorn, check. Netflix aan.

En… een uur later was ik nog steeds een serie aan het zoeken. Om gek van te worden. Ik heb de neiging om met een aflevering te beginnen en vijf minuten later ga ik op zoek naar een andere serie. ‘Toch niet zo leuk’ denk ik dan. Ik ben zowat de hele lijst af gegaan. Ik heb er geen favoriete serie aan overgehouden. Behalve ‘New Girl‘, maar die kende ik al. Zonde van mijn tijd dus. Geef mij maar liever tv. Zappen tot iets leuks voorbij komt.

– Stacey

1 Comment

  • Karin zegt:

    Ik heb precies hetzelfde met films op Netflix! Dan scroll ik maar door en door, maar er is op één of andere manier weinig wat me aanspreekt. Meestal als ik eenmaal een film ga kijken, kijk ik ‘m wel af (ik hou niet zo van onaffe dingen- ik heb dat ook met boeken ook al vind ik het een vreselijk boek). Met series luister ik inderdaad vaak naar m’n collega’s, wat zij aanbevelen 😉

    White Collar is trouwens een serie die we de laatste tijd kijken en erg leuk is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *