‘Wil je trouwen of zo?’

'Wil je trouwen of zo?' | The Style Contributor

Ik ben nu twee jaar samen met mijn vriend. Hij heeft me al een paar keren gevraagd of ik wil trouwen. Hij is in de war, al een tijdje. Hij denkt dat ik hem hints geef dat ik wil, ehm… trouwen.

Waarom? Oja, hij is al een paar keren (ik denk een stuk of 8) de woonkamer ingelopen wanneer Say Yes To The Dress op staat. Kom op, dat is geen hint te noemen. Want wie vindt dat nou geen leuk programma? Oja, en van de 8 keer dat hij binnenliep was ik drie keer aan het snikken. Een beetje aan het huilen, neigend naar de ugly cry dan. Ik ben een heel emotioneel mens. Ik vraag me gewoon af of ik ga trouwen. Wanneer dat dan zal zijn. Hoe de dag eruit zal zien. Of ik ga huilen bij het kopen van mijn trouwjurk (ik weet ongeveer al wat voor soort jurk ik wil). Wie ik ga uitnodigen, beter nog is er een VIP-lijst? Wie mijn bruidsmeisjes zullen zijn. Of ik ga huilen tijdens de ceremonie. Of hij gaat huilen. Voor welk thema we gaan (fairytale misschien?). Hoe de taart gaat smaken. Wat we zullen eten op die avond. Voor welke make-up look ik ga. Of ik een tweede jurk heb. Welke schoenen lekker lopen voor op zo’n dag. Honeymoon ideeën.

Maar kom op, dit zijn toch nauwelijks hints te noemen.

Beeld: ourfairytalewedding.com.sg

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *